top of page
Neus keel oorziekten geel

Medische informatie

Zoals steeds werken we op maat van de individuele patiënt, zowel wat betreft de diagnosestelling en behandeling als de voorlichting. Om onze patiënten voldoende en correct in te lichten, hebben we op deze pagina relevante informatie over onze aangeboden behandelingen verzameld. Deze brochures en links zijn betrouwbaar en accuraat.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden of blijft u met onduidelijkheden zitten? Raadpleeg dan uw NKO-arts tijdens de consultatie, hij of zij zal u met plezier alle correcte informatie bieden.

NKO- FOTOLIVO  (129 van 135).jpg
  • Dr. Luc Vanuytrecht
    Dr. Luc Vanuytrecht studeerde geneeskunde aan het Limburgs Universitair Centrum en de Leuvense Universiteit, waar hij in 1981 met grote onderscheiding als arts afstudeerde. Daarna specialiseerde hij zich in NKO-ziekten, gelaats- en halschirurgie op de Dienst NKO-ziekten te Leuven. Na zijn specialisatie volgde hij nog bijkomende opleidingen oorchirurgie in de House Ear Clinic in Los Angeles, het Radboudziekenhuis in Nijmegen en in de Clinique Universitaire Les Lilas te Parijs. In 1988 startte hij de huidige NKO-praktijk te Geel op. Die werd progressief uitgebouwd en later nog uitgebreid met Kristien Jacobs en Peter Piessens. Binnen de associatie legt hij zich vooral toe op de otologie en oorchirurgie en de behandeling van hals- en schildklierpathologieën.

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN INDIEN U BIJKOMENDE INFORMATIE WENST

bottom of page